30 december 2013

Waarom Q-check?

Waarom Q-check?

Q-check staat voor Quality Check. Het kwaliteitsmerk op al uw evenementen.
Met meer dan 10 jaar ervaring in de organisatie van relatiebijeenkomsten, zakelijke evenementen, bedrijfsfeesten en festivals zet Q-check zich graag in om het maximale uit jouw evenement te halen.

Hoe werkt Q-check?

1 Q-check werkt niet met standaard concepten. Elk product is op maat gemaakt en daardoor uniek.

2 Q-check wilt weten wie je bent en wat je bedrijf of organisatie doet. We kijken samen met je naar de doelstelling, de doelgroep en het resultaat wat je wilt behalen. Is dit helder, dan maakt Q-check een inhoudelijk en creatief concept op maat. Daarin adviseert Q-check wat het beste middel is om het doel te bereiken en houden we rekening met de verwachtingen van de doelgroep ten opzichte van jouw product  en evenement.

3 Q-check maakt een overzichtelijk plan met tijdsplanning en een op maat begroting. Geen verrassingen achteraf.  Dan weet je als klant wat je kunt verwachten.

4 Q-check werkt met leveranciers die liefde hebben voor hun vak. Dit betekent producten met een hoogwaardige kwaliteit, waar service voorop staat.

Q-check staat er niet alleen voor, maar beschikt over een groot netwerk van creatieve en gepassioneerde mensen. Samen zorgen we dat er een kwaliteitsstempel komt te staan op jouw evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.