Succes verhalen

Stadspleinfestival/ Amstelveen Culinair in Amstelveen, 2013

In het weekend van 13,14 en 15 september 2013 heeft Q-check met succes de volledige productie gedaan van het Stadspleinfestival in combinatie met Amstelveen Culinair. Ondanks het tegenvallende weer trok het evenement vooral op zaterdagavond en zondag middag veel bezoekers.Klik op Stadspleinfestival.nl of Amstelveen Culinair en Zie persbericht.

Amstelveen Culinair 2013

Bijeenkomst Sociaal Verantwoord Ondernemen, gemeente Amstelveen, Amstelveen, 2013

Op 27 augustus 2013 organiseerde Q-check in opdracht van de gemeente Amstelveen een bijeenkomst voor ondernemers in Amstelveen over Sociaal Verantwoord Ondernemen. Tijdens deze bijeenkomst wilde de gemeente Amstelveen ondernemers stimuleren om samen aan de slag te gaan om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Er waren ongeveer 40 ondernemers en er zijn aan de hand van de bijeenkomst diverse gesprekken en plaatsingen bij bedrijven tot stand gekomen.

bijeenkomst-sociaal-verantwoord-ondernemen

100 jarig bestaan Watersportvereniging Nieuwe Meer in Aalsmeer, 2012

In de week van 3 t/m 10 juni 2012 is het 100 jarig bestaan van Watersportvereniging Nieuwe Meer groots gevierd. Q-check heeft naast de aankleding van de locatie en het lustrumfeest ook de muzikale invulling en een deel van het programma van deze lustrum week verzorgd. Zie testimonial.

100 jarig jubileum Watersportvereniging Nieuwe Meer

India Diwalifestival, Amstelveen, 2009/2011/2013

Als interim projectmanager bij amsterdam inbusiness was Q-check verantwoordelijk voor de coördinatie rondom het India Diwalifestival in 2009 (1e editie), 2011 en de voorbereidingen in 2013. In samenwerking met de gemeente Amsterdam, Amstelveen, KPMG en de Indiase gemeenschap Het was een overweldigend succes met meer dan 10.000 bezoekers over de gehele dag per evenement. Q-check was verantwoordelijk voor de algehele coördinatie, vergunningentraject en communicatietraject naar inwoners in de regio en de Indiase gemeenschap. Meer informatie op www.diwalifestival.nl

Diwalifestival Amstelveen

Wat zeggen anderen over Q-check

Warenka did a superb job, she manages to organize a large event within 6 weeks and it was perfect and succesful

Christa de Kemp Director Amstelveen office at amsterdam inbusiness

Het Stadspleinfestival Amstelveen is de jaarlijkse opening van het cultureel seizoen met veel optredens op diverse podia. Tevens is er een culturele informatiemarkt.
Al vier jaar werken we met Q-check samen voor de productie. Warenka zorgt o.a. voor de vergunningen, het draaiboek en is het centrale aanspreekpunt voor alle partijen tijdens het festival. We waarderen de flexibiliteit, de nauwkeurigheid en het enthousiasme om van elk event een succes te maken. Daarom gaan we ook in 2014 weer in zee met Q-check voor het Stadspleinfestival.

Gerard Lohuis Directeur-bestuurder P60

Voor de organisatie van ons eeuwfeest heeft Warenka vanuit Q-check ons professioneel ondersteund met haar kennis en expertise van de ‘event’ markt. Een fantastische tent als uitbreiding op ons clubgebouw, goede artiesten die de juiste sfeer weten neer te zetten en de mooie aankleding zijn maar een greep uit de activiteiten welke zij ons uit handen heeft genomen. Los van bovenstaande hebben vooral de drive, het enthousiasme en het oog voor detail van Warenka onze festiviteiten tot een succes gemaakt. Dank!

Maarten van Berkel Lustrumcommissie WV Nieuwe Meer