30 december 2013

Succes verhalen

Stadspleinfestival/ Amstelveen Culinair in Amstelveen, 2013

In het weekend van 13,14 en 15 september 2013 heeft Q-check met succes de volledige productie gedaan van het Stadspleinfestival in combinatie met Amstelveen Culinair. Ondanks het tegenvallende weer trok het evenement vooral op zaterdagavond en zondag middag veel bezoekers.Klik op Stadspleinfestival.nl of Amstelveen Culinair en Zie persbericht.

Amstelveen Culinair 2013

Bijeenkomst Sociaal Verantwoord Ondernemen, gemeente Amstelveen, Amstelveen, 2013

Op 27 augustus 2013 organiseerde Q-check in opdracht van de gemeente Amstelveen een bijeenkomst voor ondernemers in Amstelveen over Sociaal Verantwoord Ondernemen. Tijdens deze bijeenkomst wilde de gemeente Amstelveen ondernemers stimuleren om samen aan de slag te gaan om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Er waren ongeveer 40 ondernemers en er zijn aan de hand van de bijeenkomst diverse gesprekken en plaatsingen bij bedrijven tot stand gekomen.

bijeenkomst-sociaal-verantwoord-ondernemen

100 jarig bestaan Watersportvereniging Nieuwe Meer in Aalsmeer, 2012

In de week van 3 t/m 10 juni 2012 is het 100 jarig bestaan van Watersportvereniging Nieuwe Meer groots gevierd. Q-check heeft naast de aankleding van de locatie en het lustrumfeest ook de muzikale invulling en een deel van het programma van deze lustrum week verzorgd. Zie testimonial.

100 jarig jubileum Watersportvereniging Nieuwe Meer

India Diwalifestival, Amstelveen, 2009/2011/2013

Als interim projectmanager bij amsterdam inbusiness was Q-check verantwoordelijk voor de coördinatie rondom het India Diwalifestival in 2009 (1e editie), 2011 en de voorbereidingen in 2013. In samenwerking met de gemeente Amsterdam, Amstelveen, KPMG en de Indiase gemeenschap Het was een overweldigend succes met meer dan 10.000 bezoekers over de gehele dag per evenement. Q-check was verantwoordelijk voor de algehele coördinatie, vergunningentraject en communicatietraject naar inwoners in de regio en de Indiase gemeenschap. Meer informatie op www.diwalifestival.nl

Diwalifestival Amstelveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.