Privacy policy

Bescherming persoonsgegevens

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing, dit betekent dat vanaf deze dag in de hele EU dezelfde privacywetgeving zal gelden. In onze privacy verklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met de verwerking van uw persoonsgegevens.

Heeft u eventueel nog vragen over onze privacy? U mag ons gerust even mailen via info@q-check.nl of ons bellen op: 06-27037220

Privacyverklaring Q-check

Q-check, gevestigd aan Oranjeplantsoen 40 in Diemen, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals aangegeven in deze privacyverklaring.

De volgende websites behoren tot Q-check

www.q-check.nl

Dit privacyreglement van de website www.q-check.nl geeft u als gebruiker van de website inzicht in wat wij met uw persoonsgegevens doen en waar wij deze gegevens voor (kunnen) gebruiken. Wij respecteren uw privacy en zullen uw gegevens altijd vertrouwelijk behandelen. Hieronder vindt u een overzicht van de gegevens die wij kunnen verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Adresgegevens
  • E-mail adres
  • Telefoonnummer

Met welk doel verwerken wij uw gegevens?

  • U te kunnen bereiken (telefoon/mail) om onze dienstverlening uit te kunnen voeren.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en zullen dit alleen verstrekken als het nodig is om onze overeenkomst met u uit te voeren of als dit wettelijk verplicht is. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in opdracht van ons sluiten wij een overeenkomst om er zeker van te zijn dat wij verantwoordelijk blijven voor deze verwerkingen.

Cookies

Voor het gebruik van session cookies is het niet vereist om de internetgebruiker eerst om toestemming te vragen. Deze cookies bevatten elke keer dat u de website bezoekt een ander, tijdelijk nummer. De session cookies worden na het afsluiten van uw browser verwijderd.

Social media

Op onze website kunt u knoppen vinden die u direct doorverbinden naar onze social media kanaal Facebook. Drukt u op deze social media knop? Dan kan er op het betreffende kanaal een of meerdere cookies ter herkenning van u worden geplaatst. Onze privacyregeling is niet van toepassing op het gebruik van social media diensten via uw eigen profiel.

 Communicatie

Wij zullen uw gegevens bewaren wanneer u als bezoeker van onze website een e-mail of ander bericht naar ons toestuurt. Wij bewaren uw gegevens om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn om uw verzoeken te beantwoorden.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

U heeft altijd het recht om uw gegevens in te zien, aan te passen of zelfs te verwijderen. Als u uw gegevens wilt inzien zullen wij u voorzien van persoonsgegevens. Wij zullen de verzoeker altijd vragen zichzelf te identificeren zodat wij zeker weten dat u de juiste persoon bent voordat wij uw verzoek verwerken. Wij weigeren verzoeken te verwerken die op onredelijke manier herhaaldelijk zijn, technische inspanningen vergen, de privacy van anderen in gevaar brengen of die onuitvoerbaar zijn.

Bewaartermijn

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor wij uw gegevens verzamelen.

Beveiligen van persoonsgegevens

Wij nemen de bescherming van uw gegevens uiterst serieus en wij nemen passende maatregelen bij misbruik, verlies, onbevoegde toegang en ongewenste openbaarmaking. Heeft u het idee dat uw gegevens niet goed beschermd zijn of zijn er aanwijzingen van misbruik? Neem dan contact met ons op via: info@q-check.nl of 06-27037220

Klachten

Heeft u een klacht over de manier waarop wij zijn omgegaan met uw persoonsgegevens dan wijzen wij u erop dat u contact op kunt nemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

De inhoud van deze pagina kan zonder aankondiging wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze informatie zodat u onze website steeds gebruikt onder aanvaarding van de meest actuele privacyregels.